Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Bhediya izle

-

Bhediya

7.0/ 10
1 1

Bhediya filminin bilgileri Bhediya

7.0
Bhediya 7.0 Türkçe Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

156 Dakika

Ülke

India

KategoriFantastik FilmlerHint FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Amar Kaushik

Oyuncular

Varun Dhawan, Kriti Sanon, Abhishek Banerjee, Deepak Dobriyal, Paalin Kabak, Dosam Beyong, Bahar Ul Islam, Mudang Pai

"Bhediya" (Türkçe: "Kurt"), Amar Kaushik tarafından yönetilen 2022 yapımı bir Hintçe komedi korku filmidir. Dinesh Vijan tarafından üretilen filmde Varun Dhawan, Kriti Sanon, Abhishek Banerjee, Deepak Dobriyal ve Paalin Kabak gibi oyuncular yer alıyor. Bu film, Vijan'ın korku-komedi evrenindeki üçüncü bölümüdür.

Film, 25 Kasım 2022 tarihinde pozitif eleştirilerle gösterime girdi ve görsel efektleri, mizahı ve diyaloglarıyla övgü aldı. 60 crore (7,33 milyon ABD doları) bütçesine karşı 89,97 crore (11 milyon ABD doları) hasılat elde etti. 68. Filmfare Ödülleri'nde En İyi Film (Eleştirmenler), En İyi Erkek Oyuncu (Eleştirmenler) ve En İyi Özel Efektler de dahil olmak üzere 13 adaylık aldı. Bir devam filmi üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Konusu Bhaskar ve kuzeni Janardhan "Jana", bir kalkınma projesi kapsamında Arunachal Pradesh'teki küçük bir kasabayı ziyaret ederler ve bölgede yol yapımı yapmak için oraya gelirler. Jomin ve Panda adında iki yerliyle tanışırlar, onlar da onlara rehberlik ederler. Bir gece, Bhaskar ormanda bir kurt tarafından kovalanır ve ısırılır. Jana ve Jomin hemen onu yerel veteriner Dr. Anika'ya götürürler. Bhaskar'ın arkasında büyük bir ısırık izi olduğunu ve çok acı çektiğini görünce, ona ağrıyı hafifletmesi umuduyla bir enjeksiyon yapar.

Ertesi gün, Bhaskar içinde değişiklikler yaşamaya başlar. Duyu organları daha hassas hale gelir, hayvanlarla iletişim kurabilir hale gelir. Bu arada, yerel halk ve kabileler ormanlardaki ağaçları keserek yol yapma fikrine karşı çıkarlar ve bunu desteklemeyi reddederler. Ancak, Bhaskar gençlerin desteğini almayı başarır ve projeye onay verirler. Kısa süre sonra, projenin bir parçası olan iki adam ölü bulunur. Vücutlarındaki çizik ve ısırık izleri, bir hayvan tarafından parçalanıp öldürülmüş olabileceklerini gösterir. Panda, bu cinayetlerin ardında şekil değiştirebilen bir kurtadamın olduğunu söyler, ancak kimse ona inanmaz.

Filme Yorum Yaz