"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Red, White & Royal Blue izle

-

Red, White & Royal Blue

8.3/ 10
1 1

Red, White & Royal Blue filminin bilgileri Red, White & Royal Blue

8.3
Red, White & Royal Blue 8.3 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

121 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Nick Moore

Oyuncular

Taylor Zakhar Perez, Nicholas Galitzine, Uma Thurman, Clifton Collins Jr., Rachel Hilson, Sarah Shahi, Ellie Bamber, Thomas Flynn, Stephen Fry, Malcolm Atobrah

New York Times'ın çok satan kitaplarından uyarlanan bir hikayeyi anlatıyor. Hikaye, Başkan'ın oğlu Alex ve İngiltere Prensi Henry arasındaki uzun süreli bir kan davasının ABD-İngiltere ilişkilerine zarar verme tehdidini merkeze alır.

Alex ve Henry, iki farklı ülkede büyümüş olan gençlerdir ve ilk bakışta birbirlerinden çok farklıdır. Ancak bu iki genç, kaderleri gereği bir araya gelirler ve aralarındaki çekişme başlar. İki ülkenin liderleri, bu sürtüşmeyi çözmeleri için onları sahnelenmiş bir ateşkese zorlarlar. Bu ateşkesten önce düşmanca ilişkileri devam ederken, ateşkese rağmen aralarındaki sürtüşme daha da artar.

Hikaye, Alex ve Henry'nin arasındaki çatışmanın, beklenmedik bir şekilde derin bir duygusal bağa dönüşmesini anlatır. Bu bağ, hem kendi kişisel hayatlarını hem de ABD ve İngiltere arasındaki ilişkileri etkiler. Kitap, politika, aşk, aile ve kimlik gibi önemli temaları ele alırken, aynı zamanda farklı kültürler arasındaki anlayışsızlığın nasıl aşılabileceğini de araştırır.

"Kırmızı, Beyaz ve Kraliyet Mavisi", ilişkilerin karmaşıklığını ve insanların önyargılarından nasıl kurtulabileceğini anlatan bir roman olarak dikkat çeker.

Filme Yorum Yaz