Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı izle

-

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

7.4/ 10
1 1

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filminin bilgileri The Hobbit: The Battle of the Five Armies

7.4
Hobbit: Beş Ordunun Savaşı 7.4 Türkçe Dublaj 2014 1080p
Film Süresi

144 Dakika

Ülke

New Zealand

KategoriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Peter Jackson

Oyuncular

Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Cate Blanchett, Ken Stott, Graham McTavish, William Kircher, James Nesbitt

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı filminin kısaca özeti ise;

"Hobbit: Beş Ordunun Savaşı", J.R.R. Tolkien'in aynı adlı romanından uyarlanan ve Peter Jackson tarafından yönetilen bir fantastik macera filmidir. Film, "Hobbit" üçlemesinin üçüncü ve son filmidir.

Filmin ana karakteri, Bilbo Baggins'dir. Film, Thorin Oakenshield ve cüce takımının, Ejderha Smaug'un ölümünden sonra Lonely Mountain'da bir savaş başlatmak için hükümdarlığa hak iddia etmelerini konu alır. Ancak bu savaş, diğer krallıkları da etkileyecek kadar büyüyerek Beş Ordunun katılımıyla gerçekleşir.

Bilbo, savaşın çıkmasına neden olan Ayrıkvadi'deki cüce krallığına ve arkadaşlarına yardım etmek için çabalar. Savaş sırasında, cüceler, elfler, insanlar ve cüce kardeşliklerinin yanı sıra, büyücü Gandalf ve yarı-elf Tauriel de dahil olmak üzere diğer karakterler de yer alır.

Film, önceki iki filmde olduğu gibi görsel efektleri, müzikleri ve oyunculuklarıyla övgü toplamıştır. "Hobbit" üçlemesinin son filmi olan "Beş Ordunun Savaşı", 2014 yılında gösterime girmiştir.

Filmizlex farkı ile 4K ve 1080P olarak izleyebilirsiniz. Filmizlex farkı ile daha bir çok yerli ve yabancı filme ulaşabilrsiniz.

Filme Yorum Yaz