Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Van Helsing izle

-

Van Helsing

6.3/ 10
1 1

Van Helsing filminin bilgileri Van Helsing

6.3
Van Helsing 6.3 Dublaj & Altyazı 2004 1080p
Film Süresi

132 Dakika

Ülke

Çek Cumhuriyeti

KategoriAksiyon FilmleriKorku FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Alan Silvestri

Oyuncular

Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh, David Wenham, Shuler Hensley, Elena Anaya, Will Kemp, Kevin J. O'Connor, Alun Armstrong, Silvia Colloca

Gabriel Van Helsing, hatırlamadığı geçmişindeki bir lanetten dolayı kaçınılmaz bir göreve zorlanmıştır. Vatikan'da gizli bir örgüt için çalışan Van Helsing, dünyaya kabuslar yaşatan şeytani yaratıkları avlayan bir avcıdır. Ancak yaptığı büyük iyilikler, insanlar tarafından anlaşılamaz, ve Van Helsing, kahraman olarak değil, bir katil olarak görülmektedir.

Van Helsing, efsanevi ölümsüz vampir Kont Drakula'yı yok etmek için Transilvanya'ya gönderilir. Ancak bu bölgede, Drakula'nın yarattığı korku atmosferiyle yönetilen bir dünyayla karşılaşır. Drakula'nın en büyük düşmanı olan çingene Valerious ailesinin hayatta kalan son üyesi Anna Valerious ile tanışan Van Helsing, genç avcı kadının ailesinin intikamını almak için Drakula'yı avlamak istediğini öğrenir. Bu ortak düşmanlarına karşı güçlerini birleştirme kararı alırlar.

Film, Drakula'nın karanlık dünyasında geçen bir macerayı anlatarak, Van Helsing'in geçmişiyle yüzleşmesini, kendi kimliğini bulmasını ve insanlığın kaderini değiştirmek için verdiği mücadeleyi konu alır. Efsanevi yaratıklar, aksiyon dolu sahneler ve karanlık atmosferiyle "Van Helsing," izleyicilere gerilim ve heyecan dolu bir deneyim sunar.

Filme Yorum Yaz