"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Problem Çocuk 2 izle

-

Problem Child 2

4.8/ 10
1 1

Problem Çocuk 2 filminin bilgileri Problem Child 2

4.8
Problem Çocuk 2 4.8 Türkçe Dublaj 1992 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Brian Levant

Oyuncular

John Ritter, Michael Oliver, Jack Warden, Laraine Newman, Amy Yasbeck, Ivyann Schwan, Gilbert Gottfried, Paul Willson

"Problem Çocuk 2" (Problem Child 2), 1991 yapımı Amerikan siyah komedi filmidir ve 1990 yapımı "Problem Çocuk" filminin devamıdır. Film, Junior (Michael Oliver) isimli, gittiği her yerde kasıtlı olarak komik karmaşa çıkaran evlat edinilmiş yetim bir çocuğun maceralarını devam ettirir. John Ritter, evlat edinen baba Ben Healy rolüyle geri döner. Amy Yasbeck, ilk filmde Ben'in eşi Flo rolünde oynarken, bu filmde okul hemşiresi Annie Young rolünde ve aynı zamanda bir problem çocuğu olan kızı Trixie'yi (Ivyann Schwan) canlandırıyor.

Film, ilk filmin yapımcısı olan Robert Simonds tarafından üretilmiştir. Senaristler Scott Alexander ve Larry Karaszewski de geri dönmüştür. İlk film PG olarak derecelendirilirken, bu film PG-13 olarak derecelendirilmiştir. İlk film kadar başarılı olmamıştır, ancak hala gişede başarılı olmuştur.

Konu Ben ve Junior Healy, yeniden başlamak için Mortville, Oregon'a, sakin bir topluluğa taşınır. Ben başlangıçta Cold River'ı terk etmekten üzgün olmasına rağmen, Junior ona tüm yaşamı boyunca oradaki herkesin ona korkunç davrandığını hatırlatır. Yeni evlerine varmadan önce, Junior bir kızın kaldırımda patenle giderken bir balonla kaykay yaptığını görür. Sapanıyla balonunu patlatır ve onun geçtiği yerde ona güler. O ve Ben yeni evlerine varır ve birkaç dakika sonra, hepsi Ben'le çıkmak isteyen onlarca kadın ön bahçelerinde sıraya girer. Bu arada, Ben'in babası "Big Ben" Healy, kötü bir yatırımda tüm parasını kaybettikten sonra onlarla birlikte yaşamak üzere taşınır.

Filme Yorum Yaz